Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Costa Brava, Spanien

I Costa Brava är det de tre vise männen som kommer med julklapparna, precis som man kan se I videon. Enligt legenden dyker ett skepp upp vid solnedgången och de tre vise männen går i land.
Costa Brava betyder den vilda kusten och det är en passande beskrivning. Klippor dominerar kustlanskapet, men här finns även gyllene sandstränder och mysiga byar. Med en av NOVASOLs semesterhus I Costa Brava får man det bästa av två världar: avkopplande stunder vid havet och spännande utflykter.  Med en hyrbil är det enkelt att ta sig till det hisnande vackra klostret Montserrat som ligger på en bergstopp eller åka till staden Figueres för att se det berömda Salvador Dalí-museet.
Söker man storstadspuls är Barcelona rätt plats. Hyr man lägenhet i Barcelona får man uppleva spännande kultur och god mat. Här kan man promenera längs paradgatan La Rambla som sträcker sig ända ned till hamnen, shoppa och följa folkströmmen ned till Barcelonas egen strand Barceloneta. Den arkitekturintresserade tar sig genast till Gaudís hus Casa Mila och Casa Batllo, medan den matintresserade njuter av tapas vid någon av stadens alla tapashak.
Att hyra hus i Costa Brava är ett bekvämt sett att semestra på. Många av NOVASOLS semesterhus i närheten av Barcelona har egen pool och en härlig trädgård. Barnen kommer att älska att leka i poolen och de vuxna kan passa på att läsa en god bok i skuggan. Kvällarna tillbringas bäst runt grillen. Då kan hela familjen samlas för att äta god mat och bara umgås.