Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Costa del Sol - semester med guldkant

I Costa del Sol kan du uppleva en värld av glamour och lyx. Jet-sets, yachter, glamorös shopping och 5-stjärniga semesterhus finner du bland annat i städerna Marbella och Puerto Banus.

I videon kan man se ett av våra semesterhus i Calahonda på Costa de Mijas. Byn är ett perfekt resmål för dig som vill komma undan från massturismen och njuta av en avkopplande semester. I närheten ligger den gamla fiskebyn Fuengirola som har en sju kilometer lång sandstrand. Hit kommer många turister för att njuta av sol och bad, men här finns även många exklusiva affärer och fina restauranger.  I Fuengirola finns fästningen “Castillo de Sohai” som är en spännande sevärdhet. Här brukar hållas konserter och festivaler men fästningen fungerar även som marknadsplats. 

Den mest kända staden i Costa del Sol är Marbella. Här finns gyllene stränder, underbart klimat och mängder av aktiviteter som gör staden till en perfekt destination för en aktiv familjesemester.

Ta en kopp kaffe på ett café i hamnen och njut av utsikten över alla fantastiska båtar eller ta en kvällspromenad och upplev det berömda nattlivet i området. Vi försäkrar er om att ett semesterhus eller lägenhet i Costa del Sol kommer att leda till en givande och spännande semester. 

Hos NOVASOL kan du hyra hus i Costa del Sol direkt online eller genom vår kundservice. Med ett semesterhus får du möjligheten till en mer genuin upplevelse av resmålet. VI har ett stort utbud av semesterhus men du kan även hyra semesterlägenhet i Costa del Sol hos oss. Varmt välkommen att boka någon av våra semesterbostäder!