Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Genova i Ligurien

Genova är en provins i den italienska regionen Ligurien. Landskapet är mycket vackert med det kristallklara havet, de klippiga bergen och den blomstrande naturen. 

Hamnstaden Genua är huvudstad i regionen Ligurien och har mycket att erbjuda. Historiska fästningar, museer, festivaler och utställningar - listan kan göras lång. Staden har även historiska platser som är en del av UNESCO:S världsarv, dessa är de fem pittoreska byarna i Cinque Terre. Ta tillfället i akt och beskåda Italiens fantastiska arkitektur, här finns vackra kyrkor och lyxiga byggnader som är svåra att slita blicken från. I Genua finns det även många ställen att fiska och medelhavsklimatet gör naturen inbjudande året om.

Området kring Genua är också värt att upptäcka. Här finns många spännande aktiviteter att ta del av och det italienska köket är definitivt en anledning till att denna plats är värt ett besök. Det är ett måste att smaka på de berömda rätterna från det liguriska köket som exempelvis pasta genovese eller ravioli. Genoa är känd för att ha en mycket hög kvalitet på sin olivolja och sitt vin.
NOVASOL har ett stort utbud av charmiga semesterhus i denna del av Italien. Genom att hyra ett semesterhus kan du enkelt utforska den italienska rivieran på dina egna villkor. Upplev atmosfären och njut av landets kultur, mat och sevärdheter. Oavsett om du spenderar semestern med din familj eller vänner erbjuder kustområdet aktiviteter för alla åldrar. Boka ett semesterhus med NOVASOL och få en minnesvärd semester tillsammans.