Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Ön Andros i Grekland

Den vackra ön Andros i Grekland är den nästa största i ögruppen Kykladerna. Andros erbjuder allt från vacker natur till historiska sevärdheter. Klimatet på ön gör att naturen är blomstrande, Andros räknas därför som den grönaste av de grekiska öarna. Det är många som åker till Andros för att vandra just på grund av öns vackra landskap och härliga atmosfär.

För den historieintresserade finns det många museum och kyrkor på ön. Andros har varit befolkad i mer än 7000 år vilket gör att ön har en mycket spännande historia.

Väljer du att spendera din semester på Andros kommer du även att kunna njuta av god mat. Bland annat färsk fisk och skaldjur från havet men också de grekiska maträtterna moussaka och souvlaki. Ön har flera mysiga restauranger där du kan sitta och avnjuta en typisk grekisk måltid.   
.
Andros är ett perfekt resmål för den som är ute efter sol och bad. Stränderna är inbjudande med vit sand som är precis lagom mjuk för att stoppa tårna i. Totalt finns det mer än hundra stränder på ön, allt från små stränder i romantiska vikar till större stränder med massor av aktiviteter. 

Hos NOVASOL kan du hyra hus på Andros direkt online eller genom vår kundservice. Med ett semesterhus på Andros så kommer du nära ön och får möjlighet till en mer genuin upplevelse av resmålet. VI har ett stort utbud av semesterhus men du kan även hyra semesterlägenhet på Andros hos oss. Varmt välkommen att boka någon av våra semesterbostäder på Andros! 

(Språk: Engelska)