Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Perugia med inslag av choklad

Umbrien är en region i Italien där mat och dryck är centralt i tillvaron. Detta gäller även för Umbriens huvudstad, Perugia. Videon har inslag från en chokladmässa i området som äger rum i oktober varje år. Hösten i Italien är vacker och färgar landskapet i rött och gult. Under chokladmässan säljs tusentals produkter tillverkade av choklad men också andra kulinariska läckerheter. Denna plats är perfekt för dig som älskar att äta gott under din semester. 

Bortsett från choklad finns det många andra saker att uppleva i Perugia och Umbrien. Det finns många gamla byggnader som är mycket välbevarade och vackra att se på och det finns gott om museer för den historieintresserade. Perugias gator kommer att bjuda in dig till att ta långa mysiga promenader. Under vissa tider på dagen hålls alla bilar borta från gatorna så det är lätt att gå runt och uppleva stadens vackra struktur och spännande kultur. Om man gillar choklad måste man besöka chokladfabriken Pergina som ligger nära Perugia. Här kan du se hur tillverkningen går till, ta exklusiva kurser och givetvis köpa choklad.

Varför inte besöka Perugia under hösten då chokladmässan äger rum? Hos NOVASOL kan du hyra hus i Umbrien och ta del av alla härliga matupplevelser. Du kan hyra hus i Perugia direkt online eller genom vår kundservice. Med ett semesterhus får du möjligheten till en mer genuin upplevelse av resmålet. VI har ett stort utbud av semesterhus men du kan även hyra semesterlägenhet i Umbrien hos oss. Varmt välkommen att boka någon av våra semesterbostäder!