Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Resorten La Torre, Roldán

Vill du bo nära Murcia, är dessa semesterbostäder i La Torre ett bra val. Semesterbostäderna byggdes 2008 och passar perfekt för familjer. De flesta av NOVASOLs semesterhus i La Torre har två sovrum, två badrum och en mysig trädgård - vissa av husen har till och med egen pool. På semesterorten finns ett flertal restauranger, barer, pubar och välsorterade mataffärer.

Ett semesterhus i Costa Calida garanterar en aktiv Spanienvistelse. I närheten av semesterorteten finns härliga golfklubbar där du kan sänka ditt handicap och det vackra naturreservatet San Pedro där du kan vandra. Under promenaden får du njuta av parkens rika djurliv och till exempel se flamingor.
Att hyra hus i La Torre är en bra bas för utflykter i regionen. Du kan enkelt nå både Murcia och Cartagena med bil och även den förtrollande lagunen Mar Menor finns inom räckhåll.

Det finns många fördelar med att hyra hus i Spanien vid La Torre. Här kan du njuta av solskenet, havet, maten och de mysiga städerna. Att hyra hus i La Torre via NOVASOL är ett bekvämt sätt att resa - speciellt om barnen följer med till Spanien. De små får gott om plats att leka i trädgården och kan tillbringa många blöta timmar i poolen. Alla våra semesterhus i Costa Calida har självhushåll så det är enkelt att till exempel värma välling i köket.