Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Ridcentret "Rádpuszta" vid Balatonsjön i Ungern

För den hästintresserade rekommenderas att hyra hus i närheten av Balatonsjön i Ungern. Här finns ridcentret “Rádpuszta” där det bland annat ges spektakulära riduppvisningar.

Vare sig du är gammal eller ung kommer semestern bli underhållande och spännande om du väljer att besöka detta område. Området kring Balatonsjön har mycket mer att erbjuda än imponerande ridshower och vackra hästar. Här finns bland annat fantastiska vingårdar som du kan besöka, njut av det vackra landskapet samtidigt som du smuttar på det goda vinet. Passa på att smaka det ungerska köket som erbjuder grillade och kokta specialiteter. Du får inte heller missa den läckra frukten, det färska brödet och de goda grönsakerna. Om det låter det lockande har NOVASOL ett stort utbud av semesterhus vid Balatonsjön, vi har även ett eget servicekontor i staden Siófok som ligger precis vid sjön.

Ungern är ett spännande resmål för hela familjen. Landet är bland annat känt för sin vackra och orörda natur men också sin rika historia. Här finns god mat, fantastiskt landskap och många sevärdheter – vad mer kan man begära?

Genom att hyra ett semesterhus eller en stuga kan du njuta av din semester i egen takt och skapa minnen för livet. Du kommer närmare resmålet och får en genuin upplevelse av landets kultur, mat och sevärdheter. Hos NOVASOL kan du hyra semesterhus vid Balatonsjön och uppleva det vackra landskapet. Vi har ett brett utbud av semesterhus och lägenheter i Ungern. Du kan hyra direkt online eller genom vår kundservice. Varmt välkommen att boka någon av våra semesterbostäder och få en minnesvärd semester i Ungern!