Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Ålborg, Danmark

Den anrika staden Aalborg ligger i norra Danmark. Arkeologer har funnit spår som tyder på att staden är över tusen år gammal. Bor du i en av alla stugor i Danmark får du gott om tid att utforska Aalborg. Här i Aalborg hittar du exempel på storslagen arkitektur, pittoreska gator, traditionellt timrade hus och omsorgsfullt renoverade träbåtar i hamnen.
Med en stuga i Aalborg upplever du både kultur och historia. Genom att hyra stuga i Aalborg, kan du exempelvis besöka katedralen Saint Budolfi från 1554 som är berömd för sin unika utsmyckning. Andra sevärdheter i Aalborg är kung Kristian III:s timrade 1500-talsborg och det vackra 1400-talsklostret.
Vill du ha en upplevelse utöver det vanliga, ska du besöka kulturcentret Nordkraft. Nordkraft är ett gammalt elverk som numera inrymmer en teater, kaféer, en biograf och en konsertscen. Missa inte chansen att gå på konsert och uppleva elverkets kraftfulla stämning!
Boka stuga i Aalborg redan i dag
NOVASOL är en av Sveriges största stugförmedlare och har många härliga semesterbostäder i Aalborg med omnejd. Här i norra Danmark möter du både ett förtrollande landskap med åkrar och ängar, samt har nära till fantastiska Skagen.
Att hyra stuga i Aalborg och i resten av Danmark är mycket populärt. Därför rekommenderar vi att du bokar din Danmarksstuga så snart du hittat ditt drömhus. Här på hemsidan ser du alla våra stugor i Aalborg och kan även boka. Annars kan du alltid kontakta vår kundtjänst via telefon eller mejl. Välkommen till NOVASOL när du letar stuga i Aalborg!