Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Belgien

Är du intresserad av att spendera en semester i Belgien är du varmt välkommen till osss på NOVASOL för att hyra hus och semesterlägenheter. Landet erbjuder varierande semestermöjligheter med bland annat vackra städer och byar. Hos NOVASOL har vi ett härligt utbud av semesterbostäder i Belgien för dig att välja mellan. Du är välkommen att boka ditt semesterhus i Belgien direkt via vår hemsida men du kan givetvis även ringa till vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna.

Intressanta utflyktsmål under en semester i Belgien är bland annat huvudstaden Bryssel. Här bor cirka en miljon människor och besökare kan här bland annat besöka Manneken Pis, Atomium samt många kyrkor och muséum. Staden är även berömd för flera gastronomiska läckerheter som fått sitt namn efter staden. Andra städer värda ett besök är bland annat Antwerpen, Liege och Charleroi. I Antwerpen - diamanternas huvudstad - finns bland annat många vackra torg och trevliga marknader. Andra, mer historiska, städer är Brügge och Gent.

Belgien erbjuder även en fin natur och har en kuststräcka som kanske är något okänd bland många av oss svenskar. Mer känt är då säkert bergskedjan Ardennerna med sina dalar och grottor.

Om du vill hyra hus i Belgien är du välkommen att boka ditt boende direkt på NOVASOLs hemsida. Vi erbjuder kvalitetssäkrade semesterhus i Belgien vilket innebär att vår personal på plats har besökt samtliga semesterbostäder innan de har lagts ut för uthyrning. Detta så att du får precis den semester i Belgien som du förväntar dig. Till samtliga bokningar - oavsett vilket land du väljer att hyra semesterhus i - ingår det även kostnadsfritt ett trygghetspaket. På NOVASOL har vi hållit du med stuguthyrning sedan slutet av 1960-talet och är idag glada över att kunna erbjuda ett unikt utbud av semesterbostäder i Belgien.

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra hus, stugor och semesterlägenheter i Belgien!

Semesterhus i regionen

Lädt…Vi söker efter semesterhus…