Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Frankrike

Frankrike har verkligen alla ingredienser till en underbar semester! Paris bjuder på spännande museer som Louvren och Musée d’Orsay, sevärdheter som Eiffeltornet och Triumfbågen samt charmiga kvarter som Montmartre och Quartier Latin. Hyr du semesterhus i Frankrike
I närheten av Paris, får du många tillfällen att koppla av på ett kafé, shoppa loss och besöka några av stadens alla berömda restauranger. Reser du med barn är ett besök på Disneyland Paris obligatoriskt.
Tänker du hyra hus i Frankrike i närheten av Normandie är det bad, cider och historia som står på menyn. I Normandie finns härliga stränder, minnen från Dagen D och den berömda cidervägen där du kan provsmaka regionens berömda cider och calvados. Väljer du att semestra vid Bretagne, kan du se fram emot sköna stränder, de mystiska minnesstenarna megaliter och regionens goda crêpes. Fortsätter du längs Atlantkusten så hamnar du i vinets förlovade stad, Bordeaux. Bordeaux kan stoltsera med berömda vingårdar, en av Europas längsta shoppinggator vid namn Rue Sainte Cathrine och förtrollande stränder vid kusten. Frankrikes mest berömda semesterdestination måste ändå vara franska rivieran eller Côte d’Azur som den också kallas. Här kan du njuta av vita sandstränder, pittoreska städer och glamour. NOVASOL har semesterbostäder i Frankrike i närheten av Nice, Saint Tropez och Antibes. Ett annat populärt semestermål är ju förstås Provence. Genom att hyra lägenhet i Frankrike vid Provence, får du chansen att uppleva det fantastiska landskapet och smaka den underbara maten som får det att vattnas i munnen.
Vill du uppleva fransmännens Frankrike, ska du hyra hus i Frankrike hos NOVASOL. NOVASOL erbjuder ett stort utbud av kvalitetssäkrade lägenheter och semesterhus i Frankrike. Genom att hyra en privatägd semesterbostad kommer du lite närmare landet och får en bättre möjlighet att uppleva landets kultur. Varmt välkommen till Frankrike och NOVASOL!