Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Holland

Holland är ett vackert och lättillgängligt land som erbjuder allt från vacker natur, spännande städer och kulturella upplevelser. Hyr du semesterhus i Holland i provinsen Friesland kan du bland annat njuta av ö-liv och långa sandstränder. Just bra stränder är något som få förknippar med en semester i Holland, men här finns det faktiskt gott om just det. Vind- och kitesurfarna beger sig i stället till provinsen Zeeland som är belägen nedanför Rotterdam.
Att hyra hus i Holland är också ett bra sätt att lära känna den pulserande huvudstaden Amsterdam. Hyr en cykel och upptäck staden på två hjul – precis som holländarna själva gör. Här i Amsterdam hittar du bland annat nationalmuseet, van Goghmuseet, Anne Franks hus och det beryktade red light district. I Amsterdam finns många kanaler och det går att segla hit. I Holland finns även andra städer värda ett besök som till exempel hamnstaden Rotterdam.
Ska du fira semester i Holland får du ta del av den holländska kulturen på riktigt. Åk ut på landet för att se de berömda väderkvarnarna, njut av synen av de färggranna tulpanerna i den praktfulla blomsterträdgården Keukenhof eller ta en tur till den lilla staden Gouda för att smaka den utsökta osten. Passa också på att smaka holländska specialiteter som matjessill, smårätten bitterballen, plättarna poffertjes och bakverket stroopwafel. Holländarna är även kända för sin lakrits och sin lageröl.
Vill du uppleva detta härliga land under semestern är du välkommen till oss på NOVASOL för att hyra semesterbostad i Holland. Vi har ett trevligt utbud av semesterlägenheter och semesterhus i Holland som kan hyras direkt online. Samtliga semesterbostäder i Holland hos NOVASOL har inspekterats innan de tagits in i sortimentet. Vi har allt från fribyggda stugor till stugbyar. Välkommen!