Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Kroatien

Kroatien är ett utmärkt resmål för såväl stor som liten. Vackra Kroatien är beläget vid den nordöstra delen av Medelhavet och erbjuder många historiska städer och byggnader. Längs kusten hittar du klapperstenstränder, gömda vikar och kristallklart vatten.
NOVASOL har ett brett utbud av semesterbostäder i Kroatien och framför allt i området Istrien. Istrien är en stor halvö i nordvästra Kroatien som stoltserar med ruiner från romartiden, lummiga dalar och pittoreska fiskebyar. Här kan du njuta av grillat fläsk som är regionens specialitet och upptäcka den spännande staden Pula. I Pula kan du fascineras av den romerska amfiteatern, besöka museer och koppla av på en av stadens alla uteserveringar.
Om du fortsätter söderut längs kusten kommer du till Kvarnerbukten. Hyr du semesterhus i Kroatien nära Kvarnerbukten får du uppleva små vikar, förtrollande nationalparker, historiska städer och mysiga öar. Här i Kvarnerbukten kan du smaka de berömda skaldjuren, det grillade lammet och den traditionella osten från ön Pag. 
Söder om Kvarnerbukten finner du Dalmatien. Genom att hyra hus i Kroatien får du gott om tid att ströva omkring bland de trånga gränderna i Diocletianus palats i Split, lyssna på den förunderliga havsorgeln i Zadar eller ta en promenad på Dubrovniks stadsmur. Bor du i Dalmatien är det också enkelt att ta färjan till en av alla härliga öar i Dalmatiens skärgård som till exempel Brac eller Hvar.
En semester i Kroatien innebär som regel skönt klimat, klara hav och god mat. Kroaterna är också ett mycket gästvänligt folk vilket är en ytterligare anledning till att landet blivit ett så populärt resmål. Om du funderar på att hyra lägenhet i Kroatien så är du varmt välkommen till oss på NOVASOL. Som landets största förmedlare av kvalitetssäkrade semesterbostäder kan vi erbjuda flera tusen lägenheter och semesterhus i Kroatien för uthyrning. Om du vill hyra lägenhet eller semesterhus i Kroatien hos NOVASOL är du välkommen att boka på vår hemsida eller genom att ringa till vår svenska kundtjänst.