Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Malaga, Andalusien

Semestra i Picassos födelsestad! Hamnstaden Malaga är den näst största staden i Andalusien och den sjätte största i hela Spanien. Malaga är beläget på den spanska solkusten, Costa del Sol. Klimatet erbjuder mer än 3000 soltimmar per år och det finns stränder som sträcker sig flera kilometer, detta är en av anledningarna till att Malaga är ett av de mest populära semesterområdena i hela Spanien. Det varma klimatet håller i sig under hösten och även om det inte är riktigt lika varmt som under sommarmånaderna går det fortfarande att bada i havet.

Staden har en härlig atmosfär, här finns bra shopping och flera härliga restauranger och kaféer. Staden bjuder även på en spännande historia. Besök katedralen “Santa Iglesia de la Encarnación” som är byggd i äkta renässansstil eller “Castillo de Gibralfaro” som är ett gammalt slott som byggdes på 1000-talet.
Många av Malagas kulturella sevärdheter är starkt influerad av renässansen och barocken. Om du är intresserad av konst så ska du definitivt besöka Picasso-museet i “Palacio de Buenavista”. Museet ligger nära Picassos födelseplats och visar upp mer än 200 konstverk som Picasso skapat.

Om du vill hyra hus eller söker en semesterlägenhet i Malaga är du varmt välkommen att söka och boka direkt hos oss på NOVASOL. Du kan hyra en semesterbostad i Malaga direkt online eller genom vår kundservice. Med ett privatägt semesterhus kommer du nära resmålet och får en mer genuin semester. Vi har ett stort utbud av semesterbostäder i denna vackra stad och vi hoppas att du hittar någon som passar dig.