Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Österrike

Upptäck ett vackert land med gott om aktivitetsmöjligheter genom att tillbringa din nästa semester i Österrike. Österrike bjuder bland annat på vackra sjöar, mäktiga berg, trevliga städer och historiska sevärdheter. Med en stuga i Österrike får du nära till huvudstaden Wien, universitetsstaden Innsbruck och den historiska staden Salzburg.
En av många anledningar att hyra stuga i Österrike är den vackra naturen. Är det vinter får du många tillfällen att åka nedför de snötäckta bergstopparna, åka längdskidor och skridskor. Under sommaren bjuder bergssluttningarna på härliga vandringar och utmanande cykelturer. En annan anledning att bo i en av Novasols semesterbostäder i Österrike, är förstås maten. Njut av kötträtten wienerschnitzel, de fyllda degbollarna knödel och avsluta måltiden med den goda efterrätten apfelstrudel.
Har du tänkt hyra lägenhet i Österrike är huvudstaden Wien värd ett besök. Kulturmetropolen Wien stoltserar med sevärdheter som operahuset, Burgteatern och det historiska konstmuseet. Här kan du ströva omkring i den vackra staden, beundra Wiens historiska byggnader och njuta av en kopp varm choklad med vispad grädde. En annan stad värd en omväg är Salzburg. Här kan du se Salzburgs många historiska byggnader som till exempel fästningen Hohensalzburg och äta de berömda Mozartkulorna som skapades här under slutet av 1800-talet.
Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Österrike inför semestern. NOVASOL har funnits sedan slutet av 60-talet och vi har samlat på oss en hel del erfarenheter sedan dess. Vi förmedlar privatägda stugor i Österrike och våra gäster har upptäckt att det är ett bra sätt att lära känna landet på.  Alla våra stugor i Österrike har inspekterats av kunnig personal innan de har tagits in i sortimentet. Till alla bokningar ingår även vårt förmånliga Trygghetspaket. Så oavsett om du söker en sommar- eller vintersemester i Österrike så är du välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga!

Semesterhus i regionen

Lädt…Vi söker efter semesterhus…