Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Pisa och Lucca i Toscana, Italien

Toscana är känt för de vackra städerna, den storslagna naturen och det fantastiskt goda köket. Den här videon visar dig höjdpunkterna från Pisa och Lucca i Toscana. 
I centrum av Pisa finns det berömda lutande tornet som är en symbol för denna stad. Varje år kommer tusentals turister hit för att beskåda klocktornet.  En annan sevärdhet i Pisa är domkyrkan som är från 1000-talet. Förutom domkyrkan har Pisa flera andra vackra kyrkor som till exempel San Francesco, San Nicola, Santa Maria della Spina och Santa Caterina.

Lucca är en romantisk, pittoresk och välskött medeltida stad. Här finns många sevärdheter, bland annat statyn av Giacomo Puccini som var en känd kompositör från Toscana. I Lucca myllrar det av små restauranger som ägs av lokalbefolkningen, du kan smaka en mängd olika fisk- och pastarätter som framställts på ett traditionellt toskanskt vis. Självklart är det inte bara i Lucca du kan njuta av den goda maten utan överallt i Toscana kan du bli serverad italienska läckerheter.

Hos NOVASOL kan du hyra hus i Toscana och njuta av landskapet, maten och kulturen. Du kan hyra hus direkt online eller genom vår kundservice. Med ett semesterhus får du möjligheten till en mer genuin upplevelse av resmålet. Vi har ett stort utbud av semesterhus i Toscana men du kan även hyra semesterlägenhet hos oss. Varmt välkommen att boka någon av våra semesterbostäder och få en minnesvärd semester i Italien!