Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Polen

Om du vill uppleva en semester i Polen är du välkommen till oss på NOVASOL för att hyra semesterbostäder. Vi har ett stort och varierat utbud av semesterlägenheter och semesterhus i Polen för uthyrning. Med hjälp av regelbundna färjor från Sverige är det lätt att ta sig till landet. Det går även gott om flyg för den som föredrar det.

Polen erbjuder allt från storstadssemester till semester på landsbygden. Omtyckta städer att besöka är bland annat Gdansk, Warszawa och Krakow. Huvudstaden Warszawa är den största staden i Polen med sina drygt 3,2 miljoner invånare i storstadsområdet. Här kan du bland annat besöka vackra gamla stan, storslagna palats och spännande muséum. Den mysiga hamnstaden Gdansk är på grund av sin position med färjan den närmaste staden om du färdas med bil.

Om du ska hyra stuga i Polen kan du även ta del av en vacker natur och olika naturupplevelser. Varför inte testa på bergsvandring? Eller besöka Polens enda öken utanför Krakow? Det finns även flera naturparker att uppleva om du väljer att spendera din semester i Polen.

Är du intresserad av att semestra i ett semesterhus i Polen är du välkommen till oss på NOVASOL. På vår hemsida novasol.se kan du hyra hus i Polen direkt online. Om du skulle ha några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår svenska kundtjänst som gärna hjälper dig. Vi har även semesterlägenheter för uthyrning på populära platser. På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och vet idag hur önskemålen ser ut från våra gäster. Vi inspekterar samtliga semesterbostäder innan vi tar in dem i sortimentet och till alla bokningar som görs via oss så ingår det alltid ett förmånligt trygghetspaket. Detta gäller såväl våra semesterbostäder i Polen som våra övriga semesterhus och lägenheter i Europa.

Välkommen till NOVASOL och våra semesterbostäder i Polen!