Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Portugal

Upplev en skön semester i Portugal! Landet i sydvästra Europa är en mycket omtyckt destination bland oss svenskar och vi på NOVASOL är glada över att kunna erbjuda semesterhus i Portugal för uthyrning. I Portugal kan du få både storstadsliv och strandliv. I Lissabon finns många museer, mysiga kvarter och spännande marknader, medan vackra Algarvekusten stoltserar med härliga stränder. Här kan du njuta av solen, svalka dig i det turkosblå vattnet och testa på olika vattensporter. Algarve har även gjort sig berömd för sina många golfbanor och vackra natur. Besöker du staden Faro, kan du ta en promenad längs hamnen och in i den historiska stadsdelen för att sedan utforska naturparken Ria Formosa. En mil från Faro ligger den lilla staden Estoi som är mest berömt för sitt stora rosa palats.

Ska du hyra hus i Portugal är staden Albufeira nöjesmetropolen nummer ett. Här finns förutom många populära stränder, även shoppinggallerior, biografer och restauranger. I Albufeira hittar du den berömda bargatan The Strip med hak och nattklubbar som är öppna till småtimmarna. Inåt landet ligger den spännande staden Loulé där du kan se ruinerna efter den stora moriska borgen, gå på hantverksmarknad, äta gott och ströva omkring i stadskärnan. Just den goda maten är skäl nog att hyra hus i Portugal. Med en av NOVASOLs semesterbostäder i Portugal, får du njuta av nyfångad lax, grillade sardiner och den traditionella rätten Bacalhau à brás.
Med ett semesterhus i Portugal får du också möjligheten av smaka på landets goda viner.

Vill du komma närmare den portugisiska kulturen kan du hyra lägenhet i Portugal via NOVASOL.  Vi har många härliga semesterbostäder i alla storlekar och prisklasser.  En stor del av våra semesterhus i Portugal har dessutom en egen pool! Blev du sugen på att semestra i Algarve, kan du hyra hus i Portugal online eller över telefon.