Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Slovenien

Ett ofta bortglömt guldkorn i södra Europa är Slovenien. Landet erbjuder en stor variation och goda semestermöjligheter för den som söker. Väljer du att tillbringa din semester i Slovenien kan du ta del av Alperna i nord, Balkan i öst, Medelhavet i väst och Kroatien i syd. Maten är också en mix av det bästa från grannländerna. På bordet trängs österrikiska specialiteter, utsökta rätter från Balkan och godsaker från Medelhavet. Du bör heller inte glömma det goda slovenska vinet.
En annan anledning att hyra hus i Slovenien är den vackra naturen. Här finns oräkneliga skogar och ringlande floder. Naturen bjuder på många spännande aktiviteter: åk skidor i Alperna, vandra, cykla eller koppla av på en strand vid Medelhavet. Slovenien gömmer även vackra slott och grottor som blir perfekta utflyktsmål under semestern.
Med ett semesterhus i Slovenien får du också chans att se den vackra huvudstaden Ljubljana. Här kan du strosa omkring i stadens lummiga parker, besöka nationalmuseet eller lyssna på opera. Ljubljana är vida berömt för sina kulturevenemang och tänker du hyra lägenhet i Slovenien under sommaren, kan du passa på att delta i stadens sommarfestival där du får höra klassisk musik och jazz. Ska du hyra en av NOVASOLs semesterbostäder i Slovenien får du inte missa den förtrollande ön Bled som tornar upp sig ur den turkosblå Bledsjön. Ta båten hit för att ströva omkring på Sloveniens enda naturliga ö och beundra den bländvita kyrkan från 1400-talet.
Om du vill hyra hus i Slovenien - eller en semesterlägenhet - är du välkommen till oss på NOVASOL. NOVASOL har funnits sedan 1968 och har alltså många års erfarenhet av semesterhusförmedling. Vår idé går ut på att förmedla privatägda semesterbostäder i Slovenien så att du som gäst får uppleva det genuina Slovenien. För din trygghets skull besiktas alla våra semesterhus i Slovenien av kunnig personal på plats i landet. Hittar du ditt drömhus är det bara att boka online eller kasta dig på telefonen.