Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semester i Ungern

Ungern - ett vackert land med mycket att se och att göra. Planerar du för en semester i Ungern så kan du välja mellan allt från stadsliv i Budapest till naturupplevelser vid Balatonsjön. Hos NOVASOL kan du bland annat hyra semesterlägenhet i Budapest och då få möjlighet till att uppleva en huvudstad som är rik på historiska sevärdheter som till exempel det storslagna parlamentet med alla sina tinnar och torn eller det berömda Gellertbadet där du kan njuta av vatten från välgörande källor. Andra attraktioner är stadens operahus, slottet och ungerska nationalteatern.

Föredrar du hellre att semestra en bit bort från staden i vacker natur så kan vi tipsa om våra semesterhus i Ungern vid sjön Balaton. Den vackra sjön i västra Ungern bjuder in till sköna semesterupplevelser med wellness, god mat och fin natur. Här finns även goda möjligheter till vattensport som till exempel vattenskidor, segling och dykning. I närheten av Balton finns Europas största termalsjö vars vatten sägs ha läkande effekt. Du kan bada i sjön oavsett årstid – de varma källorna ser till att vattnet alltid håller en behaglig temperatur.

Att hyra hus i Ungern är också en bra bas om du vill utforska landets spännande matkultur. Här i Ungern måste du smaka den berömda rätten gulasch som är en kryddig kött- och potatisgryta, smakrika korvar, inlagada grönsaker och ungersk gåslever. Ungrarna är förtjusta i sötsaker och avslutar gärna middagen med pannkakor fyllda med nötter, keso eller sylt. Ungern är även känt för sitt brännvin och det söta Tokajervinet.

Genom att hyra hus i Ungern hos NOVASOL får du en utmärkt utgångspunkt för att uppleva landet på nära håll. På vår hemsida kan du hyra kvalitetssäkrade semesterhus i Ungern direkt online, men du kan självklart även ringa oss så hjälper vi dig. Så varmt välkommen att se vårt utbud av semesterbostäder i Ungern!