Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semesterhus i Ardennerna, Belgien

Är du på jakt efter ett lite ovanligare resmål för nästa semester kan Ardennerna var svaret. Med något av våra semesterhus i Ardennerna i sydöstra Belgien får du uppleva pittoreska landskap, vilda floder och charmiga byar.

Du kan åka på forsränning i floden Lesse, promenera genom gamla byar som Crupet, Lomret och Nobressart eller varför inte besöka vackra slott i en sagolik miljö. Förutom den vackra naturen är Ardennerna känt för att vara ett spännande resmål med många aktiviteter. Här finns flera golfbanor, cykelleder och mycket mer. 

Att hyra ett semesterhus i Belgien är en bra utgångspunkt för att upptäcka landet. Belgien har mycket att erbjuda, bland annat spännande städer som exempelvis huvudstaden Bryssel. Här finns även gott om kultur- och matupplevelser. Landet är väldigt rikt på muséer och vad det gäller belgiska läckerheter så är det många som tänker på våfflor och choklad. Belgien är även känt för sin öltillverkning så när du besöker Belgien får du passa på att besöka något av landets bryggerier. 

Hos NOVASOL kan du hyra semesterhus i Ardennerna och uppleva det pittoreska landskapet. Genom att hyra ett semesterhus eller en stuga kan du njuta av din semester i egen takt och skapa minnen för livet. Du kommer närmare resmålet och får en genuin upplevelse av landets kultur, mat och sevärdheter. Vi har ett brett utbud av semesterhus och lägenheter i Belgien. Du kan hyra direkt online eller genom vår kundservice. Varmt välkommen att boka någon av våra semesterbostäder och få en minnesvärd semester i Belgien!

Semesterhus i regionen

Lädt…Vi söker efter semesterhus…