Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semesterinspiration från Oostende i Belgien

Upptäck Oostende vid nordjökusten i Belgien. Här har man möjlighet att promenera längs den milslånga strandpromenaden, njuta av en läcker måltid på någon av restaurangerna eller ta en kaffe på ett av de mysiga caféerna. De långgrunda stränderna gör Oostende till ett mycket bra resmål för barnfamiljer. Du kan även besöka Plopsaland som är en nöjespark i Belgien där det finns roligheter för hela familjen.

Belgien är kanske inget typiskt resmål för semestrar men faktum är att landet har mycket att erbjuda, bland annat i form av mysiga städer och vacker natur. Huvudstaden Bryssel har många sevärdheter som man inte får missa och är det något man tänker på när man hör Belgien så är det mat, öl och choklad. NOVASOL har stugor över hela landet. Att hyra en stuga är en bra utgångspunkt för att upptäcka Belgien och är man flera som reser så blir det dessutom oftast billigare än hotell trots att man får större yta att bo på.

Hos NOVASOL kan du hyra hus i Oostende och njuta av en härlig och avkopplande semester. Du kan hyra hus i Belgien direkt online eller genom vår kundservice. Med ett semesterhus får du möjligheten till en mer genuin upplevelse av resmålet. Vi har ett stort utbud av semesterhus men du kan även hyra semesterlägenhet i Belgien hos oss. Varmt välkommen att boka någon av våra semesterbostäder och få en minnesvärd semester i Belgien!