Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Semesterlägenhet i Ermioni

Om du vill hyra lägenhet i Ermioni och letar efter semesterbostäder med stor trädgård och nära till havet så är den här semesterlägenheten perfekt för dig. Enkelheten och den minimalistiska designen i den här semesterlägenheten har alla förutsättningar för att kunna ge dig en avslappnande semester.

Denna semesterlägenhet i Ermioni är 85 kvadratmeter stor, ligger på markplan och rymmer 6 gäster i två sovrum plus två bäddsoffor i vardagsrummet. Semesterlägenheten är utrustad med alla bekvämligheter för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. I anslutning till semesterlägenheten finns en trädgård med uteplats där du kan njuta av exempelvis ett glas vin och samtidigt ha stranden direkt intill.

Från trädgården i denna semesterlägenhet i Ermioni har du direkt tillgång till den avskilda stranden och en fantastisk havsutsikt. Husdjur är inte tillåtna i denna semesterlägenhet. Till byn Ermioni med sina tavernor och restauranger är det endast tre kilometer och semesterlägenheten är mycket lägligt placerad för dagsresor till de närliggande öarna Hydra och Spetses.