Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

S:t Fina - Gimignano i Toscana

Varje år så arrangeras S:t Fina i San Gimignano. Det är en festival med medeltida evenemang och det anordnas även en marknad. Staden San Gimignano ligger i Toscana och är en otroligt vacker stad. Fantastiska vyer, vackra kyrkor, spännande kultur och charmiga caféer och restauranger. Människorna i staden är mycket vänliga och välkomnande. Här har du möjlighet att uppleva en äkta medeltida stad, lämna all stress och oro från din vardag bakom dig och strosa runt på de vackra gatorna. Gå på kulinariska äventyr, titta på konst eller bli trollbunden av stadens fascinerande arkitektur. San Gimignano är en av de mest traditionsmedvetna städerna i hela Italien, vilket gör det till ett härligt resmål att få uppleva.
Under din semester i Toscana måste du passa på att smaka alla italienska läckerheter. Det finns en anledning till varför det har skrivits så många kokböcker om det toskanska köket! Bara tanken av den otroligt goda maten och det närproducerade vinet gör att det börjar vattnas i munnen. Det goda köket, de pittoreska städerna och det fantastiska landskapet gör Toscana till ett svårslaget resmål.

Hos NOVASOL kan du hyra hus i San Gimignano och njuta av den medeltida atmosfären. Du kan hyra hus direkt online eller genom vår kundservice. Med ett semesterhus får du möjligheten till en mer genuin upplevelse av resmålet. Vi har ett stort utbud av semesterhus i Toscana men du kan även hyra semesterlägenhet hos oss. Varmt välkommen att boka någon av våra semesterbostäder och få en minnesvärd semester i Italien!