Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Strandnära semesterlägenhet på Syros

På 40 kvadratmeter ligger denna semesterlägenhet på Syros endast 150 meter från stranden. Semesterlägenheten ligger i ett lugnt område och på ett par minuters gångavstånd når du lätt restauranger, caféer och affärer i byn Finikas

Denna semesterlägenhet på Syros har två separata sovrum med plats för fyra personer och med utsikt mot havet. Semesterlägenheten ligger endast nio kilometer från Ermoupolis, öns huvudort, vilka förbindelserna är mycket regelbundna till.

Semesterlägenheten har ett fullt utrustat, modernt kök, ett badrum, två luftkonditioneringar och en tv. Det finns även en mycket trevlig veranda som vetter mot havet där man kan äta frukost eller middag, eller bara slappna av med ett glas vin eller en kall öl. Till semesterlägenheten finns även en privat parkering.

Runt om denna semesterlägenhet på Syros finns ett flertal stränder med kristallklart blått vatten och varierat besöksantal. Vissa av stränderna ligger ganska avskilt samtidigt som andra är mycket välbesökta. För att ta sig till ön och semesterlägenheten går det dagliga båtturer till hamnen i Pireas eller så går det ta flyget från Atens flygplats.