Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Upplev arkitektur i sydöstra Belgien

Om du är intresserad av arkitektur, ska du definitivt hyra hus i Belgien. Arkitektoniska pärlor finns utströsslade över hela landet, både i städerna och på landsbygden. Till skillnad från Tyskland, har Belgien haft väldigt få regler för bostadsbyggande, vilket har gett landet en väldigt speciell arkitektur.
Ska du fira semester i Belgien, kan du bo i en av alla spännande semesterbostäder som finns här. Med ett semesterhus i Belgien kan du besöka den berömda Atomium och de två kända städerna Bruxelles och Gent. Förutom att utforska vackra städer, kan du njuta av den underbara naturen i Belgien. Promenera längs de pittoreska kanalerna, vandra i skogen eller ta med hunden på en tur för att utforska landets många sjöar och broar.
Semestrar du med barnen så rekommenderas en tur till belgiska västkusten där ni finner långa sandstränder och svalkande hav. Sist, men inte minst – glöm inte att smaka Belgiens egna pommes frites och de syndigt goda belgiska våfflorna!
Vill du uppleva fantastiska Bryssel och Gent, kan du hyra en av NOVASOLs semesterhus i Belgien. NOVASOL har många härliga semesterbostäder i Belgien. Vissa av våra bostäder i Belgien är enkelt inredda medan andra kan stoltsera med bekvämligheter som exempelvis pool. När du hittat ditt belgiska drömhus, kan du boka online eller över telefon. Bokar du via NOVASOL ingår även ett trygghetspaket där ett grundläggande avbeställningsskydd ingår. Välkommen!

Semesterhus i regionen

Lädt…Vi söker efter semesterhus…