Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Upptäck Ardennerna med NOVASOL

Kom närmare resmålet med en stuga eller ett semesterhus från NOVASOL. Är det Ardennerna du är intresserad av för nästa semester kan ett semesterhus vara det som gör upplevelsen verkligt genuin. Ardennerna som är en region i sydöstra Belgien präglas av ett vackert och naturskönt landskap. Den behagliga och rofyllda atmosfären gör Ardennerna till en plats där du kan njuta av en avkopplande semester.

Det finns stora skogar i Ardennerna med exempelvis björk, ek och al. Det finns även många floder och sjöar som skapar ett vackert landskap. Fram till 60-talet dominerade gruvindustrin i denna region vilket gav negativa konsekvenser för miljön. När gruvorna stängdes fick naturen en chans att återhämta sig och bilda det fantastiska landskap Ardennerna bjuder på idag. Nu är turismen den viktigaste industrin i området och om du bokar ett semesterhus i Ardennerna kan du uppleva den vackra naturen och de mysiga byarna.

Under din semester i Belgien får du inte missa att ta del av landets kultur- och matupplevelser. Landet har många muséer och vad det gäller belgiska läckerheter är det bland annat choklad och våfflor som erbjuds.

Genom att hyra ett semesterhus eller en stuga kan du njuta av din semester i egen takt och skapa minnen för livet. Du kommer närmare resmålet och får en genuin upplevelse av landets kultur, mat och sevärdheter. Hos NOVASOL kan du hyra semesterhus i Ardennerna och uppleva det pittoreska landskapet. Vi har ett brett utbud av semesterhus och lägenheter i Belgien. Du kan hyra direkt online eller genom vår kundservice. Varmt välkommen att boka någon av våra semesterbostäder och få en minnesvärd semester i Belgien!