Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Upptäck Simrishamn och Österlen

Österlen, med sin speciella atmosfär, är ett mycket omtyckt semestermål för oss svenskar. I Simrishamn har NOVASOL därför öppnat upp kontor med en anställd i Turistbyråns lokaler, i syfte att öka utbudet av stugor på Österlen. Redan nu kan vi erbjuda ett stort utbud av semesterhus och stugor på Österlen och i Simrishamn som du kan boka direkt online.
Simrishamn är den största orten på Österlen och med sitt läge vid havet är det en härlig stad att besöka under semestern. Vandra runt på stadens gator och njut av den många gånger speciella arkitekturen som ofta kan ses i dessa delar av Skåne.
Om du väljer att hyra stuga på Österlen genom NOVASOL finns det gott om sevärdheter och attraktioner att besöka. Vad sägs om Kåseberga och Ale stenar, musteriet i Kivik, Brösarps backar och Glimmingehus? En semester i någon av våra stugor på Österlen är något att verkligen rekommendera.

Du är välkommen att hyra stuga på Österlen via vår hemsida där du ser det kompletta utbudet samt kan boka direkt online. Du är självklart även välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig gärna. Välkommen till NOVASOL och våra stugor på Österlen!