Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Vackert semesterhus i Toscana

Detta eleganta semesterhus i Toscana från 1500-talet, har underbara förutsättningar för den perfekta semestern tillsammans med familj eller vänner. Semesterhuset, som har flera våningar, har restaurerats med omsorg och dess ursprungliga prakt och charm finns kvar. Möblerna i semesterhuset ger i huvudsak en antik känsla, men moderna element återfinns finns i flera av rummen.

Semesterbostaden ligger nära Foiano della Chiana. Från staden är det nära till motorvägen som leder till ett flertal större intressanta städer, även utanför Toscana. Det här semesterhuset är även mycket bra placerat med närhet till regionen Umbrien.

När du väljer att hyra hus i Toscana rekommenderar vi att du besöker vackra Arezzo. I staden kan du bland annat besöka det imponerande Piazza Grande. Även torget Palazzo delle Logge samt Santa Maria della Pieves kyrka är populära attraktioner. Om du besöker staden den första söndagen i månaden kommer du kunna uppleva en stor antikmarknad som brukar locka många besökare.

Perfekt för en dagstripp och 45 kilometer från detta semesterhus ligger staden Siena. I staden finns Piazza del Campo, ett snäckformat torg där den populära hästkapplöpningen ”Palio di Siena” hålls två gånger om året.

Du som funderar på att hyra hus i Toscana och samtidigt vill upptäcka Umbrien, kan dra fördel av detta semesterhus nära placering till regionen. I Umbrien hittar du ett flertal områden som är värda att besöka. Den vackra sjön Trasimeno, den pittoreska staden Perugia, känd för sin jazzfestival i juli och EuroChocolate-festival i oktober samt den fascinerande staden Assisi.

När du hyr semesterbostad i Toscana och upplever regionerna kan du passa på att upptäcka den lokala matkulturen och njuta av regionens utmärkta kulinariska delikatesser och viner.

Runt detta semesterhus finns en inhägnad tomt med tillhörande pool där du kan slappna av efter dagens aktiviteter. I semesterhuset finns även tillgång till rymliga sovrum med tillhörande badrum. Du kan även laga en god middag som du kan njuta av i matsalen som har en fungerande eldstad.

Nära semesterhuset finns en liten, nyrenoverad kyrka, som med fördel kan användas till bröllop. Detta semesterhus i Toscana kan bli utgångspunkten för din drömsemester!