Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Välkommen till NOVASOL

Sedan starten 1968 har NOVASOL vuxit från några få stugor till att idag vara en av Europas ledande stugförmedlingar. Idag kan du välja mellan närmare 40 000 semesterhus, stugor och lägenheter i hela 29 länder över hela Europa. I utbudet finner bland annat fler än 2 500 stugor i Sverige vilket gör NOVASOL till Sveriges största organiserade stugförmedling. På de platser där det är möjligt, har vi även egna servicekontor. Bland annat finner du närmare 20 servicekontor i Danmark vilka är utplacerade på de mest populära platserna.

Samtliga semesterbostäder i vårt utbud har inspekterats innan de tagits in i sortimentet och kontrakt är också skrivit med ägaren för att kvalitetssäkra utbudet. I alla bokningar som görs hos oss så ingår även vårt Trygghetspaket kostnadsfritt. Trygghetspaketet innehåller flera förmånliga delar, bland annat ett avbeställningsskydd. Även våra husägare omfattas av branschens främsta stugförsäkring.

Att hyra hus för semestern är ett bra sätt att verkligen komma nära resmålet. Man slipper stereotypa hotell med delad plats vid poolen. Istället kan du med ett semesterhus få en mer genuin semesterupplevelse och komma nära kulturen och området du bor i. Du gör din semester mer personlig helt enkelt!

Idag finner du ett varierat utbud att välja mellan hos NOVASOL. Allt från att hyra stuga på Öland, Gotland och i Österlen till semesterhus med pool på Mallorca, i Toscana och Kroatien. Vi har även andra typer av semesterboende som vid Tropical Islands där du får inträde till badlandet eller semesterlägenheter i storstad som Berlin, Prag, Budapest och Cannes. Om du vill boka en semesterbostad hos NOVASOL kan du göra det direkt online via hemsidan där du finner det kompletta utbudet. Du är självklart även välkommen att ringa till vår svenska kundtjänst så hjälper vi dig med din bokning eller om du har frågor.

Varmt välkommen till oss på NOVASOL!