Novasol

Ring oss på: 031-304 55 70
Mo - Fr 9:00 - 17:00

Välutrustat semesterhus i Makarska

Detta vackra och modernt inredda semesterhus är perfekt för dig som vill hyra hus i Makarska. Staden Makarska har en central roll i regionen och på senare tid har området kommit att kallas för den Makaraska rivieran. Rivieran är bland annat känd för sina vackra småstensstränder med utsikt över öarna Brac och Hvar.

Du som väljer att hyra hus i Makarska kommer snabbt kunna uppleva stadens naturligt formade hamn som skapas genom att den ligger mellan två halvöar. Samtidigt finns en stor kontrast med allt från berg, stad och hav. Det stora bergsmassivet Biokovo (1762 m.) separerar nämligen staden från inlandet och skapar en härlig känsla av avskildhet. Faktum är att det endast är ett fåtal kilometer mellan bergsluttningen och havet.

Placerat i en av de mest attraktiva semesterorter längs den adriatiska kusten kommer detta semesterhus i Makarska, med sin vackra och sofistikerade stil, kunna glädja dig med en fantastisk havsutsikt. Vardagsrummet och matsalen med tillhörande terrass har en häpnadsväckande panoramautsikt över staden och havet. Detta semesterhus har även en utomhuspool med motströmsfunktion. Från poolen har du lika underbar utsikt som från resten av huset.

I semesterhusets markplan finns kök, ett sovrum samt ett badrum. Fler sovrum och badrum finns placerade utöver ytterligare två våningar. Sovrummen håller hög kvalité med modern inredning. Längst ner i semesterhuset finns garage, bastu, gym och badrum. Utanför huset finns en gårdsplan där det finns en grill, en härlig gräsmatta samt en mindre lekplats för barn.

Detta semesterhus i Makarska är perfekt för dig som vill uppleva ett av den Kroatiska kustens mest populära resmål. Makarska har blivit ett mycket populärt resmål, både på grund av det härliga klimatet och den underbara naturen. Men även de aktiviteter som erbjuds under sommarsäsongen och den lokala gästvänligheten. Längs den nästan två kilometer långa stranden går en strandpromenad med kaféer, restauranger och affärer som är värda att besöka.